Algemene Voorwaarden

 

1. Publicatie van Foto's en Video's: Foto's en video's gemaakt door Nessysfotografie kunnen te allen tijde worden gepubliceerd op de website, blog en Facebookpagina van Nessysfotografie. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan op de hoogte te brengen.

2. Betaling en Annulering van Fotosessies: Een fotosessie wordt in twee delen betaald. Bij boeking betaalt u een niet terugbetaalbaar voorschot, waarmee de datum wordt gereserveerd. Bij annulering van de sessie wordt dit voorschot gebruikt voor een her boeking, maar het wordt in geen geval terugbetaald.

3. Annulering door de Fotograaf: De fotograaf behoudt het recht om de sessie te annuleren indien niet aan de gevraagde acties en voorbereidingen van de klant wordt voldaan.

4. Prijsaanpassingen: De prijzen kunnen op elk moment worden aangepast, maar de prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft ongewijzigd.

5. Levering van Foto's: De foto's worden pas bewerkt en de galerij met foto's wordt pas openbaar gemaakt nadat het volledige bedrag van de fotosessie is betaald. Indien de sessie niet volledig is betaald binnen 30 dagen, worden de foto's gearchiveerd voor een jaar en kunnen ze alleen nog worden verkregen tegen een toeslag.

6. Auteursrechten: Een fotosessie van Nessysfotografie wordt beschouwd als artistiek werk en is onderhevig aan auteursrechten. De foto's blijven eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de sessie en bestanden koopt de klant het recht om de foto's te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Bij commercieel gebruik zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf worden gerechtelijke stappen ondernomen.

7. Aantal Foto's en Bewerkingen: Het aantal geleverde foto's varieert afhankelijk van de duur van de sessie en andere factoren. De foto's worden geleverd in JPG-formaat en mogen niet verder worden bewerkt met filters of andere software.

8. Galerij en Watermerk: In de prijs is een galerij met alle foto's in klein formaat inbegrepen. Deze foto's zijn beschermd met een watermerk en mogen alleen in die staat worden hergebruikt. Onbeschermde foto's in hoge resolutie kunnen apart worden gekocht.

9. Het is sterk aan te raden om foto's af te laten drukken bij een professionele dienstverlener die hoogwaardige afdrukken kan leveren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het werk van de fotograaf. Deze professionele fotodrukservices zijn specifiek ontworpen om de beste resultaten te garanderen en de integriteit van het werk van de fotograaf te waarborgen. Het is belangrijk om te benadrukken dat de fotograaf niet verantwoordelijk is voor eventuele kwaliteitsvermindering die kan optreden bij goedkope afdrukken.

10. Verzending en Grafisch Werk: Bij verzending per post is Nessysfotografie niet verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens de levering. Grafisch werk, zoals lay-out voor fotoboeken of kaarten, moet worden betaald, zelfs als het niet wordt afgedrukt. De bestanden van dit werk worden niet vrijgegeven en kunnen alleen worden afgedrukt door Nessysfotografie