Blog

model Hebe

In de zachte gloed van de avondzon strekt de betoverende schoonheid van model Hebe zich uit over de duinen en het strand. Haar silhouet weerspiegelt zich in het glanzende zand, als een dans van licht en schaduw. Met elke beweging vangt ze de essentie van de natuurlijke omgeving, haar gracieuze vormen harmoniëren met de rustige branding en de speelse wind. Als een levend kunstwerk ademt ze een aura van sereniteit en mysterie uit, terwijl ze poseert tegen de achtergrond van de ondergaande zon. De reflectie van haar schoonheid in het kalme water van de zee creëert een magisch schouwspel, waarin de grens tussen werkelijkheid en droom lijkt te vervagen. Met elke klik van de camera wordt de betovering van deze avond vastgelegd, als een blijvende herinnering aan een moment van pure poëzie en verwondering.

Lees meer »

Elisabeth

Heb je je ooit gerealiseerd hoe krachtig fotografie kan zijn? Het is verbazingwekkend hoe een simpele foto een moment, een gevoel of zelfs een heel verhaal kan vertellen. Met fotografie kunnen we de tijd stilzetten en herinneringen voor altijd levend houden. Laten we vandaag de kunst van fotografie vieren - het is een prachtige manier om onszelf uit te drukken en onze ervaringen met de wereld te delen. Durf ik ja te zeggen!! Hier is een close-up. Mijn werk is mijn passie. Mijn foto's worden altijd in RAW-formaat geschoten, wat nabewerking betekent. Zo kan ik jullie voorzien van de mooiste foto's.Wil je ook eens graag voor de lens en een mooie reeks foto's. Neem gerust contact op.

Lees meer »

Laura

In elk schouwspel van mijn fotografie streven we naar een fotosessie die rechtstreeks naar het hart reikt, waar het model schittert te midden van de weelderige pracht van de natuur. Altijd wordt de omhelzing van de natuur gezocht, omdat elk beeld een diep verhaal vertelt van verbondenheid en sereniteit.

Lees meer »

marie en haar koetje

Marie en haar koe Sunny, een prachtig paar, worden omringd door de rustgevende groene gloed van het grasveld. Terwijl de zon zijn stralen door de bladeren laat dansen, genieten ze samen van een speels moment, lachend en dartelend in het weelderige gras. De band tussen hen is onmiskenbaar, een innige verbondenheid die spreekt uit hun speelse interactie. Het tafereel straalt een kalme sereniteit uit, een moment van pure vreugde te midden van de natuurlijke pracht.

Lees meer »

afstudeer fotosessie

De afstudeerfotosessie van mijn dochter is een moment dat mijn hart verwarmt en vervult met trots. Haar prestaties hebben me diep geraakt, en ik kijk vol bewondering naar haar toekomst aan de universiteit. Voor deze bijzondere fotosessie kozen we voor Oudenburg als prachtige locatie, waar we omringd werden door een toffe sfeer dat perfect diende als achtergrond voor onze foto's. Met een scala aan rekwisieten gingen we aan de slag om de perfecte afbeeldingen vast te leggen.

Lees meer »

belevingsmarkt 2024

Genieten van het prachtige weer! Terwijl mijn man aan het werk was, kon ik niet binnen blijven. Dus met mijn foto toestel trok ik eropuit voor wat sfeerfoto's. De belevingsmarkt van Family Faire is altijd een hoogtepunt van het jaar voor mij, en vandaag was geen uitzondering! Na een ochtend vol ontdekkingen tussen de kraampjes, was het tijd voor een verfrissend drankje bij Empire, de gezellige zaak van onze buurman. Met de zon die doorbrak, was het perfecte moment om terug te keren naar huis en samen met ons Yoda te gaan wandelen. Volgend jaar sta ik zeker weer!

Lees meer »

house of the feniks

Nadat hij vorig jaar voor de eerste keer zowel een zomerbar als een winterbar op poten had gezet, heeft Sacha Stappers opnieuw zijn paardenboerderij voor het publiek geopend. In zomerbar House of the Feniks kan je volop genieten van een drankje en een hapje. “Dit keer is er een thema en zal je elke week in een ander land terechtkomen”, vertelt Sacha.

Lees meer »

la maison du terroir

De Verfijnde Gastentafel Waar Gastronomie Een Echte Ambacht Is Wij serveren een verfijnde Frans-Belgische gastronomie met Terroir producten uit eigen streek.In ons concept gastentafel etaleren wij voor u onze menu terroir Gourmand met 4 of 5 gangen. Tevens kunt u genieten van onze lunch Menu Sympathique met 2 gangen (enkel di-woe-do). Naast ons terroir aanbod bieden wij u de mogelijkheid om uw feest, communie… bij ons te vieren.  Chef Frederiek Vandenbussche en zijn team nodigen u graag uit om te komen tafelen in het gezellig landelijk interieur. Hij houdt vast aan de gastronomie van weleer waar de terroir centraal staat. bron: la maison du terroir

Lees meer »

mobiele stormmuur

Patrice Vanderbeke, coördinator van het Openbaar Domein, verstrekt uitgebreide uitleg over de assemblage van de stormmuur en de noodzakelijke coördinatie. Hij geeft inzicht in welke specifieke taken elke stadsdienst moet uitvoeren om effectief samen te werken en de stormmuur zo snel mogelijk op te bouwen.

Lees meer »

industrie Gent

Het is een gedeelde passie: mijn man geniet van het vissen, en ik geniet ervan om de omgeving te fotograferen terwijl hij aan het vissen is. Tijdens zijn vis avonturen kan ik rustig genieten van de natuurlijke omgeving. De vrijheid en de frisse lucht zijn op zichzelf al een unieke ervaring.

Lees meer »

Een liefdevolle fotosessie

Het was prachtig om te zien hoe dit koppel volledig ontspannen was tijdens de fotoshoot, zonder enige vorm van stress. Ze lieten mij als fotograaf het werk doen en vertrouwden erop dat ik voor mooie resultaten zou zorgen. Als koppel hoef je absoluut niet bang te zijn om gefotografeerd te worden. Ik creëer een ontspannen en comfortabele omgeving waarin jullie jezelf kunnen zijn en volledig kunnen genieten van de foto sessie. Vertrouw op mijn expertise en laat mij de magische momenten voor jullie vastleggen.

Lees meer »

boudoire

Stap binnen in een oase van warmte en intimiteit, waar de sfeer van gezelligheid de setting vormt voor een betoverende boudoir fotosessie. Deze unieke ervaring belooft niet alleen je uiterlijk vast te leggen, maar ook de diepte van je innerlijke schoonheid te onthullen. Elk moment wordt een viering van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, gevangen in de magie van de omgeving. Geniet van de vrijheid om jezelf te zijn, om te stralen in je eigen unieke schoonheid. Elk detail is doordrenkt van betekenis, elk moment een kans om te groeien en te bloeien. Het is een ervaring die je nog lang zal bijblijven, een herinnering aan je eigen kracht en schoonheid. Dus laat jezelf onderdompelen in de magie van de boudoir fotosessie en ontdek de ware betekenis van zelfvertrouwen en zelfliefde.

Lees meer »

Betoverende Fotosessie met Tweelingen

Met zorg hebben we een prachtige locatie gevonden en alle details tot in de puntjes voorbereid. De kleding en accessoires zijn zorgvuldig uitgekozen door hun liefdevolle moeder, wat een extra vleugje betovering toevoegt aan het geheel. De opwinding en anticipatie zijn voelbaar; we kunnen nauwelijks wachten om de magie van de fotoshoot te ervaren en de prachtige resultaten te bewonderen. Het belooft een onvergetelijk avontuur te worden, gevuld met gelach, liefde en tijdloze herinneringen. Wat een voorrecht om deel uit te maken van dit bijzondere moment.

Lees meer »

Yann en Luana

Het was een geweldige ervaring om dit charmante koppel te fotograferen, vooral tijdens de adembenemende zonsondergang. We hebben echt genoten van het moment en de schoonheid van de natuur om ons heen.

Lees meer »

kampvuur giro 2023

De Chiro van Ettelgem kreeg de kans om hun jaarlijkse bijeenkomst te houden op het veld van boer Joost, compleet met een indrukwekkend kampvuur. Het evenement was bedoeld als een gezellige tijd voor familie, leden en sympathisanten, en dat was het zeker. In ons kleine stadje Ettelgem, met 1192 inwoners, telt de Chiro 40 leden.

Lees meer »

vloedhelmveld 2022

Vloethemveld, een oase van rust en natuurlijke schoonheid, biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Dit idyllische stukje natuur nodigt uit tot contemplatie en ontspanning, waar men kan genieten van de stilte en sereniteit om zich heen. Voor mij is Vloethemveld niet alleen een plek om tot rust te komen, maar ook een inspirerende locatie om mijn passie voor fotografie te beoefenen. Terwijl ik tussen de bomen en langs de paden wandel, kan ik de prachtige flora en fauna bewonderen die hier gedijen. Het is een waar genoegen om eekhoorns te zien dartelen en herten te zien grazen, te midden van het weelderige groen en de rustgevende geluiden van de natuur. Vloethemveld is voor mij een toevluchtsoord waar ik mijn geest kan verfrissen en mijn creativiteit kan voeden, telkens wanneer ik mijn camera tevoorschijn haal om de natuurlijke pracht vast te leggen.

Lees meer »

rommelmarkt 2022

De rommelmarkt en het feest vormen een bruisende gelegenheid vol gezelligheid en ontdekkingen. Op de markt struinen bezoekers langs kraampjes vol verrassende vondsten en unieke schatten. De sfeer is levendig, met muziek, entertainment en lekker eten dat de zintuigen prikkelt. Kinderen spelen en genieten van activiteiten terwijl volwassenen genieten van het snuffelen tussen de koopjes. Het feestelijke gevoel verspreidt zich door de menigte, en iedereen deelt in de vreugde van deze bijzondere dag. Het is een moment om te verbinden, herinneringen te maken en te genieten van de gemeenschap om ons heen. De rommelmarkt biedt niet alleen een kans om te winkelen, maar ook om te socializen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het feest barst los met kleurrijke decoraties, dans en opwinding die de hele dag voortduurt. Deze jaarlijkse traditie brengt mensen samen en creëert een gevoel van samenhorigheid en plezier. Kortom, de rommelmarkt en het feest vormen een onvergetelijke ervaring vol plezier en vermaak voor jong en oud.

Lees meer »

huwelijk kim en tony

Het huwelijk vormde een prachtige herinnering, omringd door de natuurlijke pracht van bloemen en bomen. De bruid en bruidegom dansten als twee zielen die één zijn, temidden van deze betoverende setting. Hun huwelijksfotosessie, vastgelegd bij het kasteel waar hun liefde straalde, zal voor eeuwig gekoesterd worden. Voorafgaand aan deze onvergetelijke dag was de voorbereiding op mijn eerste verlovingsfotosessie een opwindende en spannende ervaring.Dit markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk, als opstap naar het aanstaande huwelijk, dat ik ook zal documenteren. Elke stap in het proces, van het selecteren van de perfecte locatie tot het kiezen van de juiste outfits, was van onschatbare waarde voor de fotoshoot. Op de dag van de fotosessie voelde ik een mix van opwinding en zenuwen terwijl ik me klaarmaakte om voor de camera te staan. Maar zodra de fotoshoot begon, verdween alle spanning en werd het een moment van pure vreugde en liefde. Het vastleggen van deze speciale gebeurtenis voelde als een voorrecht en een eer, en ik ben dankbaar dat ik deze herinnering voor altijd kan vastleggen

Lees meer »

kim en tony verloving

De voorbereiding op mijn eerste verlovingsfotosessie was opwindend en vol spanning. Het markeerde het begin van een nieuwe fase, als opstap naar ons aanstaande huwelijk, dat ik ook zal vastleggen. Elke stap in het proces, van het kiezen van de locatie tot het selecteren van de perfecte outfits, was een belangrijke voorbereiding voor de fotoshoot. Op de dag zelf voelde ik een mix van opwinding en nervositeit terwijl ik me klaarmaakte om voor de camera te staan. Maar zodra de fotoshoot begon, verdween alle spanning en werd het een moment van pure vreugde en liefde. Het vastleggen van deze bijzondere gebeurtenis voelde als een voorrecht en een eer, en ik ben dankbaar dat ik deze herinnering voor altijd kan koesteren. Nu ik terugkijk op de verlovingsfotosessie, besef ik hoeveel het betekende als een belangrijk moment in onze relatie, en als een opwindende stap naar onze toekomst samen.

Lees meer »

kerst 2022

Een betoverende kerstsessie komt tot leven, waarbij een prachtig kerstdoek dient als achtergronddecor. De warme, feestelijke sfeer wordt weerspiegeld in elk beeld, terwijl de magie van Kerstmis zich ontvouwt voor de lens. De glinsterende lichtjes en sprankelende versieringen zorgen voor een betoverend tafereel, waarin elk moment wordt vastgelegd als een tijdloze herinnering. Te midden van de kerstsfeer schitteren de mensen voor de camera, stralend van vreugde en gezelligheid. De kerstsessie wordt een viering van liefde, vriendschap en familiebanden, waarbij elk beeld een verhaal vertelt van warmte en samenzijn. Het kerstdoek fungeert als een poort naar een wereld vol wonderen, waar dromen werkelijkheid worden en de geest van Kerstmis tot leven komt.

Lees meer »

puppy yoda

De fotosessie van Yoda, onze puppy, samen met zijn broertjes en zusjes was een onvergetelijke ervaring. Het was geweldig om onze lieve pup Yoda te zien opgroeien, en tijdens onze bezoekjes had ik de kans om prachtige foto's te maken.het is dan ook het begin van mijn reis om een professionele fotograaf te worden.

Lees meer »

Halloween

Het is een ware reis van voorbereiding tot afgewerkte foto.Met elke klik van de camera en elke bewerking in het programma, zie ik mijn visie tot leven komen. Het is een opwindende reis vol creativiteit en voldoening, waarbij ik mijn passie voor fotografie en mijn liefde voor mijn hond combineer. En wanneer de laatste bewerking is voltooid en de foto's tot leven komen, weet ik dat het allemaal de moeite waard was. Halloween in de hondenschool is niet alleen een moment van viering, maar ook een viering van mijn groei als fotograaf en mijn band met mijn trouwe metgezel.

Lees meer »

Not An Ordinary Summerbar - Zomerbar House Of The Feniks

In de Privé Stal Peirdos opent op 9 juli de langverwachte Zomerbar House Of The Feniks, vanaf 14:00 uur. Blijf op de hoogte, want ook het Winterbar concept staat op de planning! De Zomerbar zal gedurende de hele zomer elke dag geopend zijn van 11:00 tot 23:30 uur. Voor jong en oud is er van alles te beleven: van verfrissende drankjes en cocktails tot heerlijk ijs, van plezier en entertainment tot live muziek. Daarnaast kunnen gasten genieten van paarden en pony's, terwijl een speeltuin en volleybalveld voor nog meer plezier zorgen. Kortom, een stukje paradijs vlak bij huis, zonder de noodzaak om op reis te gaan!

Lees meer »

paaskamp

Het paarden paaskamp was een grote hit bij de kinderen, die er dolenthousiast over waren. Bij het afsluiten van het kamp, terwijl ze nog genoten van hun speeltijd voor ze naar huis gingen, wilde ik graag foto's van hen maken. Het was een vreugdevol tafereel, de kinderen die lachend en spelend samenkwamen voor de camera. Ik was blij om hun oprechte blijdschap en enthousiasme vast te kunnen leggen op beeld. Het moment was perfect, de sfeer gevuld met gelach en plezier terwijl de kinderen zich vermaakten op het terrein. Het was hartverwarmend om te zien hoe ze samenkwamen en genoten van de laatste momenten van het kamp. De vreugde op hun gezichten sprak boekdelen over de onvergetelijke ervaring die ze hadden gehad. Als fotograaf voelde ik me bevoorrecht om deze kostbare momenten vast te leggen en te bewaren voor de kinderen en hun ouders.De energie en opwinding waren voelbaar terwijl ik de kinderen fotografeerde te midden van hun spel. Het was een eer om deel uit te maken van hun vreugdevolle herinneringen aan het paarden paaskamp. Elk beeld vertelde een verhaal van vriendschap, avontuur en pure vreugde. Het was een ware traktatie om te zien hoe de kinderen zich amuseerden, omringd door de schoonheid van de natuur en de aanwezigheid van de paarden. Als fotograaf streefde ik ernaar om de magie van het moment vast te leggen en te delen met anderen. De fotosessie was een eerbetoon aan de bijzondere band tussen kinderen en paarden, die tijdens het kamp was versterkt. Het was een genot om te zien hoe de kinderen straalden van geluk terwijl ze zich onderdompelden in het plezier van het paarden paaskamp.

Lees meer »

SOS reptiel

SOS Reptiel bood mijn dochter een waardevolle stageplek aan. Het dagelijkse verzorgen, schoonmaken en voeden van de reptielen is van essentieel belang.

Lees meer »