kim en tony verloving

Gepubliceerd op 18 juni 2022 om 22:09

De voorbereiding op mijn eerste verlovingsfotosessie was opwindend en vol spanning. Het markeerde het begin van een nieuwe fase, als opstap naar ons aanstaande huwelijk, dat ik ook zal vastleggen. Elke stap in het proces, van het kiezen van de locatie tot het selecteren van de perfecte outfits, was een belangrijke voorbereiding voor de fotoshoot. Op de dag zelf voelde ik een mix van opwinding en nervositeit terwijl ik me klaarmaakte om voor de camera te staan. Maar zodra de fotoshoot begon, verdween alle spanning en werd het een moment van pure vreugde en liefde. Het vastleggen van deze bijzondere gebeurtenis voelde als een voorrecht en een eer, en ik ben dankbaar dat ik deze herinnering voor altijd kan koesteren. Nu ik terugkijk op de verlovingsfotosessie, besef ik hoeveel het betekende als een belangrijk moment in onze relatie, en als een opwindende stap naar onze toekomst samen.