house of the feniks

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 17:30

Nadat hij vorig jaar voor de eerste keer zowel een zomerbar als een winterbar op poten had gezet, heeft Sacha Stappers opnieuw zijn paardenboerderij voor het publiek geopend. In zomerbar House of the Feniks kan je volop genieten van een drankje en een hapje. “Dit keer is er een thema en zal je elke week in een ander land terechtkomen”, vertelt Sacha.

Genieten van het prachtige weer! Ik kon niet binnen blijven. Dus met mijn foto toestel trok ik eropuit voor wat sfeerfoto's. Wanneer er dingen te beleven vallen bij mijn buurman, en vandaag was geen uitzondering, sta ik paraat! Na een ochtend vol ontdekkingen in de natuur, was het tijd voor een verfrissend drankje bij House of the feniks, de gezellige zaak van onze buurman. Met de nacht die doorbrak, was het perfecte moment om terug te keren naar huis, een paar huizen verder!