House of the Feniks: Een Werelds Avontuur Op Sacha's manege

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 17:30

Nadat hij vorig jaar voor het eerst zowel een zomerbar als een winterbar had opgezet, heeft Sacha Stappers opnieuw zijn paardenmanege voor het publiek geopend. In zomerbar House of the Feniks kun je volop genieten van een drankje en een hapje. “Dit keer is er een thema en zal je elke week in een ander land terechtkomen,” vertelt Sacha.

Het prachtige weer kon me niet binnen houden, dus met mijn fototoestel trok ik eropuit om wat sfeerfoto's te maken. Wanneer er iets te beleven valt bij mijn buurman, sta ik paraat, en vandaag was geen uitzondering. Na een ochtend vol ontdekkingen in de natuur, was het tijd voor een verfrissend drankje bij House of the Feniks, de gezellige zaak van onze buurman.Met de avond die viel, was het perfecte moment aangebroken om terug naar huis te keren, een paar huizen verder!