Veelgestelde vragen

Wat zijn uw tarieven voor fotosessies?

Ontdek de waarde van mijn fotografische diensten, waarbij elk tarief zorgvuldig is afgestemd op uw unieke behoeften en wensen. Voor een transparant overzicht van mijn prijzen, inclusief mogelijkheden voor pakketten en speciale aanbiedingen, verwelkom ik u graag op mijn website onder de sectie 'Diensten'. Laat ons uw verwachtingen overtreffen met een op maat gemaakte offerte die perfect past bij uw fotografische visie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ik uw momenten kan vereeuwigen met professionaliteit en passie.

Hoe lang duurt een typische fotosessie?

De duur van een fotosessie hangt af van het soort sessie en de gewenste resultaten. Over het algemeen duren portretsessies ongeveer 1-2 uur, terwijl bruiloften en speciale evenementen meerdere uren in beslag kunnen nemen. Ik bespreek de tijdsduur altijd van tevoren met de klant om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen voldoen.

Wat moet ik dragen voor mijn fotosessie?

Voor kledingadvies raad ik aan om comfortabele en goed passende kleding te dragen die past bij de stijl en het thema van de fotosessie. Effen kleuren werken vaak het beste en vermijden drukke patronen of logo's die kunnen afleiden. Ik kan ook specifieke suggesties doen tijdens de voorbereiding van uw sessie.

Biedt u fotobewerking aan bij uw diensten?

Ja, alle fotosessies omvatten professionele fotobewerking. Ik zorg ervoor dat elke foto optimaal wordt bewerkt om de beste kwaliteit en uitstraling te garanderen. Dit omvat kleurcorrectie, retouchering en het verbeteren van de algehele esthetiek van de beelden.

Hoe lang duurt het voordat we onze foto's ontvangen?

De levertijd van de foto's varieert afhankelijk van het type sessie en de hoeveelheid bewerkingswerk die nodig is. Voor portretsessies streef ik  ernaar om de foto's binnen 1-2 weken te leveren, terwijl bruiloftsfoto's of grotere projecten tot 4-6 weken kunnen duren. Ik houd u tijdens het proces op de hoogte van de voortgang.

Kunnen we de ruwe, onbewerkte foto's ontvangen?

Ik lever uitsluitend bewerkte foto's om ervoor te zorgen dat elke afbeelding aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoet. Ruwe, onbewerkte foto's worden niet vrijgegeven omdat ze niet het eindresultaat vertegenwoordigen dat we willen leveren.

Heeft u ervaring met specifieke soorten fotografie, zoals bruiloften of portretten?

Ja, ik heb uitgebreide ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder bruiloften, portretten, familiefoto's, commerciële shoots en meer. Mijn portfolio op www.nessysfotografie.be toont een breed scala aan projecten die we in het verleden hebben uitgevoerd.

Wat gebeurt er als het weer slecht is op de dag van onze buitenfotosessie?

Ik zal altijd rekening houden met weersomstandigheden en plannen indien mogelijk een alternatieve datum of een binnenlocatie als back-up. Uw comfort en de kwaliteit van de foto's zijn onze hoogste prioriteiten.

Hoe ver van tevoren moeten we onze fotosessie boeken?

Ik raad aan om uw fotosessie minstens enkele weken tot maanden van tevoren te boeken, afhankelijk van het type sessie en de tijd van het jaar. Dit geeft mij voldoende tijd om alles te plannen en voor te bereiden om aan uw wensen te voldoen.

Wat als we specifieke ideeën of thema's hebben voor onze fotosessie?

Ik moedig klanten altijd aan om hun ideeën en thema's met mij te delen. Samen kunnen we een plan maken dat uw visie tot leven brengt. Neem contact met mij op om uw ideeën te bespreken, en ik zal mijn best doen om uw unieke concepten in de sessie op te nemen.


Heeft u nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op, ik sta klaar om u te helpen!