Een Toevluchtsoord voor Reptielen: Het Verhaal over SOS Reptiel

SOS Reptiel bood mijn dochter een waardevolle stageplek aan. Het dagelijkse verzorgen, schoonmaken en voeden van de reptielen is van essentieel belang.

Bij het Reptile Rescue Center vind je een toevluchtsoord voor alle soorten reptielen en andere koudbloedige dieren. Na een verplichte quarantaineperiode komen de meest legale dieren in aanmerking voor adoptie door particulieren. Dieren die niet langer geschikt zijn voor particuliere verzorging vinden een permanent thuis in een van onze toevluchtsoorden.

Gedurende het jaar organiseert SOS Reptiel verschillende thematische evenementen die dienen als liefdadigheidsevenementen. De opbrengsten van deze evenementen worden volledig gebruikt ter ondersteuning van de activiteiten van SOS Reptiel.

Voor veel dieren die bij SOS Reptiel terechtkomen, is er niet altijd direct een permanente oplossing beschikbaar. Vooral dieren die niet langer als huisdier mogen worden gehouden vanwege veranderingen in de wetgeving, worden vaak voor de rest van hun leven bij ons verzorgd. Daarom wordt er een toevluchtsoord gebouwd op het terrein van SOS Reptiel, waar reptielen kunnen leven in een grote, natuurlijke omgeving die aansluit op hun eigen biotoop.

Hallo,

Veel van je foto's zijn mooi. Mijn favoriet is die van de waterschildpad die net het wateroppervlak verstoord. Persoonlijk vind ik de achtergrond in een foto van groot belang. Daar waar bodemsubstraat, terrarium wanden of lichamen van personen als achtergrond zijn vind ik meestal minder. Maar je close-ups zijn mooi!


Vriendelijke groeten,

SOS Reptiel
www.sosreptiel.be